17 Nisan 2016 Pazar

TAYYİP ERDOĞANI İLAHLAŞTIRANLAR KENDİ PUTLARINI YARATTI İLAHLAŞTIRILAN ERDOĞAN (PUTÇULUĞA YÖNELEN AKP’LİLER)

TAYYİP ERDOĞANI İLAHLAŞTIRANLAR  KENDİ PUTLARINI YARATTI
İLAHLAŞTIRILAN ERDOĞAN (PUTÇULUĞA YÖNELEN AKP’LİLER)

Efgan Aala  :Peygamber gururlandı biz gururlanmadık
 gururlandı biz gururlanmadık cüppeli yuh çüş

AKP AYDIN İL BAŞKANI İSMAİL HAKKI ESER   Erdoğan ikinci peygamber
      AKP Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser   Erdoğan ikinci peygamber

AKP DÜZCE MİLLETVEKİLİ FEVAİ ARSLAN,   Erdoğan Allahın vasıflarına sahip bir lider
       AKP DÜZCE MİLLETVEKİLİ FEVAİ ARSLAN,   Erdoğan Allahın vasıflarına sahip bir lider
AKP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ METİN KÜLÜNK   Allah günah işleme özgürlü vermiş yolsuzluğu araştırmak günah

   AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk   Allah günah işleme özgürlü vermiş yolsuzluğu araştırmak günah
 SON PEYGAMBER HZ MUHAMMED OLMASAYDI ERDOĞAN OLURDU
AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI: 'ERDOĞAN: Ümmetin lideri, Rize: Kutsal topraklar'
  AKP'li belediye başkanı: 'Erdoğan: Ümmetin lideri, Rize: Kutsal topraklar'
AKPLİ AHMET KEŞLİ: CENAB-I HAK ERDOĞAN'A VAZİFE VERDİ-
V  AHMET KEŞLİ: CENAB-I HAK ERDOĞAN'A VAZİFE VERDİ-
AKP LİLERDEN ŞİRK SÖZLER
  yandaşların şirk  sözleri
İLAHİYATÇI NİHAT MUTLU  tanrılaştırılan erdoğan ses çıkarmıyorsa oda şirk içindedir
 TANRILAŞTIRILAN ERDOĞAN SES ÇIKARMIYORSA ODA ŞİRK İÇİNDEDİR
AKPLİ BİR MÜNAFIK MİTİNGDE    Davutoğlu'na Başbakanlık Hz. Muhammed tarafından verilmiştir 
  BİR MÜNAFIĞIN HEZAYANI-Davutoğlu'na Başbakanlık Hz. Muhammed tarafından verilmiştir 

AKP BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN 2011 yılının Haziran ayında:
“Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir” dedi.
İbadet; boyun eğmek, Allah’ın rızasını kazanmak niyetiyle belirli zaman ve şekilde yapılan amel ve kulluk demektir. Müslümanlar her namazda Allah’a, “ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz” derler. Bir ayet meali şöyledir: “Hüküm yalnız Allah’ındır. O yalnız kendisine ibadet etmenizi emretmiştir. İşte doğru din budur. Ama insanların çoğu bilmezler.” (Yusuf:40)
Allah’tan başka bir varlığı ilahlaştırmak Allah’a ortak koşmak şirktir ve şirk, Allah’ın asla bağışlamayacağı büyük günahtır. Allah’a ortak koşana müşrik denir.
Bir milletvekilinin Erdoğan’a dokunmayı ibadet sayması, kendisine getireceği vebalden başka inanç kirliliği yaratır. Bu söz inancımızı bozmadır, bizi aşağılamadır. Burada başka ilginçlikler de var. Örneğin R. Erdoğan:
“Ben ilah değilim, insanım. Bana dokunmak ibadet değildir, böyle sapıklık olmaz, bir daha duymayayım” gibi bir açıklama yapmıyor. Diyanet; “bu söz günahtır”, AKP’li Müslümanlar, “H. Şahin tövbe et” demiyor. Böyle bir iddia diğer siyasi kanatların gelseydi, herhalde “kâfir, sapık” ilan edilirlerdi.
BİR AKP’LİNİN UYDURDUĞU “FARZ-I AYIN” İBADETİ
AKP’nin 16.Haziran.2013 günü İstanbul Kazlıçeşme’de yapacağı mitinge katılmak için AKP Gençlik Kolları eski Başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun oğlu İsmail Karaosmanoğlu şöyle bir çağrıda bulundu: “İmkânı olan kardeşlerimiz için yarın Kızılçeşme’de olmak farz-ı ayın hükmündedir, farz-ı kifâye değildir.”
Bu genç sanki Müslümanların ibadetlerini belirlemede Allah ile şirket kurmuş, oturmuş Allah ile ortak karar almış; bize “farz-ı ayın” yüklüyor. En cahilimiz bile bilir ki, “farz, vacip” gibi yükümlülükleri belirleme yetkisini Yaratan kimseye vermez. İfade kesin; “farz-ı kifâye filan sanmayın ha, farz-ı ayın…”
Yukarıdaki “dokunma” ibadetinde (!) bir kişiyi ilahlaştırma çağrışımları vardı, burada ‘ilahlaşma’ çağrışımları var;  sanki ‘ben size ibadet belirliyorum’ deniyor.
Erdoğan’ın yetiştirdiği “dindar gençlik” işte budur; Allah’ın işine karışır, dini Allah’ın elinden alır, Allah gibi hüküm kor. Oysa “hüküm Allah’ındır.” (Yusuf:40)
AKP’li Müslümanlar bu “farz-ı ayın” (!) karşısında niye ağızlarını açmıyorlar, AKP üst yönetimi ve Erdoğan ne düşünüyor, Diyanet’in Din İşleri Yüksek Kurulu ne diyor, hepsinden açıklama bekliyoruz, bu Müslümanların hakkıdır.

ERDOĞAN PUT MU, KUTSAL MI?
Akıllı, azıcık İslami bilgisi olan bir Müslüman’a göre Erdoğan ne ilahtır, ne puttur; sadece bir insandır. Ama insan akıl ve dinini bırakır sevdiği birine insanüstü bir değer yüklerse, o kişi putlaşır da, kutsallaşır da. Egemen Bağış’ın R. Erdoğan için söylediği sözler bu türdendir.

 EGEMEN BAĞIŞ 2013’ÜN ŞUBATINDA ERDOĞAN İÇİN:
“… Rize, İstanbul ve Siirt de mübarektir. Çünkü bu üç şehir, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük liderinin doğmasına vesile olmuştur. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, …” diyor.
“Mübarek, mübarek kişi, mübarek şehir” gibi terim ve kabuller bize İslam dini ve tarihinden geçmedir. İnandığımıza göre Kudüs’te bir yer, Arafat Dağı, Kabe, Mescid-i Nebi, Hz. Muhammed gibi yer ve kişiler mübarek=kutsaldır.
E. Bağış R. Erdoğan’ı yüceltmek için Erdoğan’ın doğup yaşadığı yerlere kutsal diyor. İnsan kendince bir kişiyi kutsallaştırabilir, gider o kişinin ayağını yalayabilir ama toplumun inanç, kültür ve kişiliğine zarar verecek inanç ve davranışını topluma yaymamalıdır. E. Bağış bunu yapıyor, ancak buna hakkı yok.
Erdoğan doğdu-geçti-yaşadı diye Rize, İstanbul ve Siirt illeri mübarek olmaz. Erdoğan mübarek değil ki oralar mübarek olsun. Üstelik her mübarek kişinin (Peygamber’in) yaşadığı yer de mübarek olmaz. Allah ve Hz. Muhammed mübarek yerlerin adlarını belirtmiş; Rize, İstanbul ve Siirt buralara dâhil edilmemiştir. Bu tür kültürlerin arka planında İsrailiyyatın olabileceğini unutmamak gerekir.

KURAN’DA KUTSALLAŞTIRMA VE PUTLAŞTIRMA
Kuran’da, Hz Nuh’un diliyle ifadesini bulan bin anlatım var. Şöyle deniyor:
“Nuh dedi ki: Rabbim! Onlar (kavmi) bana karşı çıktılar. Onlar öyle birilerinin peşine takıldılar ki, mal ve çocukları aldanıştan başka bir şeylerini artırmadı; üstelik tuzak üstüne tuzak kurdular ve dediler ki: Tanrılarınızı sakın ola terk etmeyin; ne Vedd ve Süva’ı, ne Yeğus ve Yeuk’u ve ne de Nesr’i terk etmeyin.” (Nuh:21-23)
Anlatıldığına göre Nuh zamanında Salih/iyi kişiler olarak bilinen bu kişiler sonradan kutsallaştırılmışlar/putlaştırılmışlar. Cahiliye Arapları da bunları putlaştırmış. Bu kişiler öldükleri zaman, Şeytan bu kişilerin doğup yaşadıkları yerlerin kutsal/mübarek olduğunu Nuh döneminin halkına telkin etmiş. Nuh kavmi şeytana inanmış, bu kişilerin yaşadıkları yerlerin kutsallığına inanmış. (1)
Şimdi gördünüz mü putlaştırma sapıklığının toplum hayatına nasıl girdiğini, tevhit inancını nasıl bozulduğunu, insanların nasıl şirke yöneldiklerini?
Ey AKP’liler! Egemen Bağış Erdoğan’ı putlaştırıyor. Bağış sizi putperest, yapabilir; haberiniz olsun. Türkiye’nin sağduyu sahibi Müslümanları! Cahiliye Araplarının putçuluğu 1600 yıl sonra Türkiye’ye sokulmak isteniyor; dikkatli olalım.
https://mukremins.wordpress.com/2013/06/27/ilahlastirilan-erdogan-putculuga-yonelen-akpliler-26-haziran-2013/     

İŞTE AKP NİN SİYASİ SAPIKLARINDAN BAZILARI

AKİT YAZARINDAN   O……TARİFİ
Akit yazarı köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kalp krizi meselesini gündemine taşıyan Mehtap Yılmaz. Onu o kadar seviyorum ki emretsin 12 yıllık yuvamı yıkar 3 çocuğumun gözünün yaşına bakmam. açıklamalarında bulundu.  Şimdi soruyoruz; Manyak mısın?  Sapık mı? Sana ne Elin Adamından !...
http://www.halkmedia.com/haber/128/ak-it-yazari-mehtap-yilmaz-iyice-siyirtti.html

CUMHURBAŞKANIM BİZ AK KADINLARIN KOCASIDIR
Münevver Arslan adlı başörtülü AKP‘li bir kadın sosyal paylaşım hesabı Twitteer üzerinden skandal paylaşımlarda bulundu. Profilinde ‘Konya- AK Sevdalısı – Reis’in izinde’ yer alan Arslan, önce “CumhurbaşkanımızErdoğan biz AK Kadınların canımız, kanımız, kardeşimiz, babamız, anamız ve kocamızdır bunu iyi bilin e mi?” diye yazdı. Gelen tepkiler üzerine ise “Niyetiniz kötü. koca sadece seks midir. ayıp be” diyerek durumu kurtarmaya çalıştı. Ancak Arslan kendisini savundukça zor durumda kaldı. Arslan bu kez, “Ailenin reisi nasıl bir kadının kocasıysa ülkenin reisi de milletin kocasıdır. yanlış anlamayın” diye yazdı.
Sosyal medyada büyük tepki çekti. Bunun üzerine “Arslan, hepinizi mahkemeye vercem” diyerek tehditte bulundu.

YETER Kİ BAŞKANIM İSTESİN!
http://www.muhabir.net/cumhurbaskanimiz-ak-kadinlarin-kocasidir/

Daha önce Bitlis İl yönetimden bir kadın ise twitterden Erdoğan için “Başkanım istesin, kocama sunmadıklarımı sunarım” diye yazmıştı.
Bir profesör ise “Karımla yatakta yakalayıp kıskanmayacağım tek insan Erdoğan’dır” paylaşımında bulunmuştu.

BAŞKANIM İSTESİN KOCAMA SUNMADIKLARIMI SUNARIM!
AKP mahalle teşkilatına üye olduğu iddia edilen bir partili paylaşımlarıyla olay oldu.
AKP’nin Bitlis mahalle teşkilatına üye olduğu iddia edilen bir partili twitter hesabı üzerinden skandal paylaşımlarda bulundu. Çok geçmeden sahte olduğu iddia edilen hesap Zeynep Alametoğlu  ismi ile ”Başkanım istesin kocama sunmadıklarımı sunmaya hazırım”, ” Kocanı boşa gel dese hemen haremine girerim. Amin ! ” şeklinde paylaşımlarda bulunan fake hesap büyük tepki çekti.
Paylaştığı twitler olay olan Zeynep Alametoğlu‘ nun daha sonra hesabını kapattığı anlaşıldı. Yeni bir hesap açan Alametoğlu’nun Erdoğan’a olan hayranlığınrı devam ettiği görülüyor.
Öte yandan daha önce de AKP‘li bir profesörün ”Karımı başkasıyla yakalasam kıskanmayacağım tek kişi başkanımdır” paylaşımı olay olmuştu

http://www.muhabir.net/baskanim-istesin-kocama-sunmadiklarimi-sunarim-2/ 

“KARIMLA YATAKTA YAKALAYIP KISKANMAYACAĞIM TEK İNSAN ERDOĞAN’DIR
Prof Dr Mehmet Okutan @profokutan Kimdir?
Prof Dr Mehmet Okutan @profokutan kimdir? Twitter üzerinde olay yaratan cümleleriyle sosyal medyanın gündemine oturan bu hesap kime aittir?
İlgili hesap, muhtemelen troll'lük heyecanı içinde olan biri tarafınan açılmış. Öyle ki söylediği şeyler yenilir yutulur türden değil. Fake hesap olduğu düşünülen bu hesap Twitter tarafından da askıya alındı. Hesaba ulaşmak isteyenler şu mesaj ile karşılaşıyorlar.

Hesap askıya alındı
Görüntülemeye çalıştığın profil askıya alınmıştır. Anasayfa zaman akışına dönmek için buraya tıkla.

Peki @profokutan ne yazmıştı?

Prof.DrMehmet Okutan ‏@profokutan
KARIMLA YAKALASAM KISKANMAYACAĞIM TEK ERKEK SAYIN BAŞBAKANIMIZDIR.ALLAH ONU BU ÜLKENİN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN. #HaddiniBilGulenSTV

İKBAL GÜRPINAR
Erdoğanın zevcesi olmayı isteyenleri en iyi ben anlarım,cumhurbaşkanımız isterse sarayda zevceside olurum cariyeside.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.